Onderhoud

HDR CARCENTER ONDERHOUD & SCHADEHERSTEL

Onderhoud

Het is van groot belang om uw auto regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden. Door de auto tijdig een onderhoudsbeurt te laten geven, kunnen defecten vroegtijdig worden geconstateerd en worden verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat uw voertuig technisch in orde is.

Bij een onderhoudsbeurt staat de controle op veiligheidssystemen voorop. Zo worden de remmen gecontroleerd, maar ook eventuele storingen aan de airbags komen aan de orde. Tevens is het van groot belang om te controleren of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen.

Olie en andere vloeistoffen worden tijden een “beurt” gecontroleerd, en waar nodig is bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en voorkomt u oververhitting.

Ook is het verstandig om een zomer- of wintercheck te laten doen.
Veel mensen laten het onderhoud samenvallen met hun vakantie. En dat is ook logisch, maar het is verstandiger om het seizoen voor te zijn.

Zo is het van belang dat u uw auto klaar is voor de sneeuwbuien of de vriestemperaturen. Hierbij kunt u denken aan winterbanden, nieuwe accu of vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

Ook tijdens de zomer heeft de auto de nodige aandacht nodig. Niks is zo gevaarlijk als u ruiten vies worden door de stof e.d. en uw ruitenwisservloeistof is op.

Om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, kunt u contact opnemen met de werkplaatsreceptie. Zij zullen samen met u een datum prikken.