Schade herstel

HDR CARCENTER ONDERHOUD & SCHADEHERSTEL

Schade herstel

Jarenlang schadevrij rijden, dat is iets waar iedereen van droomt. Maar de realiteit is helaas vaak anders. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en een klein paaltje of een opspringend steentje kan al snel schade aan uw plaatswerk of ruiten veroorzaken. Gelukkig kunt u met dit soort zaken ook bij HDR-Carcenter terecht.

Alle voorkomende schades aan personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken worden bij HDR-Carcenter vakkundig en snel hersteld. Het is al vervelend genoeg als u te maken krijgt met schade, daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Welke verzekeraar u ook heeft, wij verzorgen het herstel en alle bijkomende administratieve werkzaamheden. Tevens krijgt u kosteloos vervangend vervoer.

Schadeherstel aan auto’s is tegenwoordig een onderschatte activiteit binnen de mobiliteitsbranche. Met alle huidige computersystemen die uw veiligheid moeten garanderen in geval van een ongeval is de term schade de dag van vandaag meer dan uitdeuken en bijwerken. Rondom en overal in uw auto zitten vele sensoren die krachten berekenen en doorgeven aan computers.

Hierbij kunt u denken aan Airbagsysteem, ABS remsystemen, gordelspanners en ga zo maar door. Om al deze onderdelen weer tot een optimaal systeem te maken, vergt dit veel kennis en vakmanschap. Door nieuwe software en moderne uitleesapparatuur zijn wij in staat om een duidelijk beeld te krijgen van hetgeen wat er is gebeurd en wat er vervangen dient te worden. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde schadeherstelbedrijven. Deze bedrijven hebben allemaal jarenlange ervaring.

Heeft u schade?
Neemt u dan contact op met de werkplaatsreceptie van HDR-Carcenter. Er wordt vervolgens een afspraak met u gemaakt om de schade te bespreken. Hierna zullen wij een schaderapport opstellen, waarna u kunt beslissen of u de schade door ons wilt laten repareren.